Jendela Hati PDF/EPUB × Ï PDF/EPUB 3monthpaydayloansnow.co

[Reading] ➷ Jendela Hati By Aisya Sofea – 3monthpaydayloansnow.co Harga kesetiaan seorang lelaki bernama suami begitu mahal nilainya pada insan bernama Lukman Hafizi ini Setelah pemergian isteri tercintanya Sarah hari hari yang dilaluinya tidak lagi seindah semalam [Reading] ➷ Jendela Hati By Aisya Sofea – 3monthpaydayloansnow.co Harga kesetiaan seorang lelaki bernama suami begitu mahal nilainya pada insan bernama Lukman Hafizi ini Setelah pemergian isteri tercintanya Sarah hari hari yang dilaluinya tidak lagi seindah semalam Harga kesetiaan seorang lelaki bernama suami beg.

Itu mahal nilainya pada insan bernama Lukman Hafizi ini Setelah pemergian isteri tercintanya Sarah hari hari yang dilaluinya tidak lagi seindah semalam Dia terus hanyut dalam lamunan khayalannyaKepulangan Farah kembar seiras arwah isterinya tidak mampu menggugah selaut kenangan bersama arwah isterinya Farah pula tersepit deng.

jendela free hati ebok Jendela Hati PDFEPUBItu mahal nilainya pada insan bernama Lukman Hafizi ini Setelah pemergian isteri tercintanya Sarah hari hari yang dilaluinya tidak lagi seindah semalam Dia terus hanyut dalam lamunan khayalannyaKepulangan Farah kembar seiras arwah isterinya tidak mampu menggugah selaut kenangan bersama arwah isterinya Farah pula tersepit deng.

Jendela Hati PDF/EPUB × Ï PDF/EPUB 3monthpaydayloansnow.co

Jendela Hati PDF/EPUB × Ï PDF/EPUB 3monthpaydayloansnow.co Popular Novelist Hanizura Jamaludin known as Aisya SofeaAISYA SOFEA atau nama sebenarnya Hanizura Jamaludin adalah seorang penulis berbakat besar Anak sulung yang dilahirkan di Kelang Selangor ini mula mengukir namanya melalui JAUH novel pertama yang mendapat sambutan menggalakkan Namanya mula meniti di bibir peminat setelah kejayaan cemerlang JENDELA HATIGaya penulisannya yang tenang dan be.

10 thoughts on “Jendela Hati

  1. kuzzeen kuzzeen says:

    Jendela Hati PDF/EPUB × Ï PDF/EPUB 3monthpaydayloansnow.co jendela free, hati ebok, Jendela Hati PDFEPUBps Selamat dihadiahkan untuk kegunaan Perbadanan Perpustakaan Awam pada 6102013It was written back in 2000Cuma 335 ms Ringkas dan padat Kadang kadang terlintas kat fikiran Jendela Hati sepatutnya ditambah lagi 1000 ms Cuma senipis tu boleh meruntun perasaanbayangkan kalau setebal novel sekarang?


  2. Nonieღserenity2bliss Nonieღserenity2bliss says:

    Jendela Hati PDF/EPUB × Ï PDF/EPUB 3monthpaydayloansnow.co jendela free, hati ebok, Jendela Hati PDFEPUBThis is almost a too light reading because it's only 300 pages which is considered short for a Malay novel Interesting plot but the story could have been better and longer Rasanya cerita ni taklah romantik sangat because tak ada ruang untuk Lukman and Farah untuk mengenali diri masing masing It was almost a love at first sight for Farah but not so much for Lukman sebab Farah ni kembar arwah isteri dia Lukman anggap Farah hanya sebagai adik ipar tapi mereka dikahwinkan atas kehendak keluarga So naturally datanglah pelbagai masalah Like I said cerita ni kurang romantik sebab penuh dengan drama antara Lukman dan Farah Dua dua watak ada ke


  3. Sharah Sharah says:

    Jendela Hati PDF/EPUB × Ï PDF/EPUB 3monthpaydayloansnow.co jendela free, hati ebok, Jendela Hati PDFEPUBSangat sukakan buku ini satu ketika dahulu Bacanya ketika Darjah 6Masih ingat lagi penggunaan bahasa yang sangat teratur jalan cerita yang sangat romantik walaupun penuh dengan dugaan yang menempuhi Farah di mana dia di wasiatkan oleh Sarah kembarnya untuk


  4. Karya Mahirah Karya Mahirah says:

    Jendela Hati PDF/EPUB × Ï PDF/EPUB 3monthpaydayloansnow.co jendela free, hati ebok, Jendela Hati PDFEPUBJendela hati ni bacalah banyak kali mesti meleleh air mata Saya baca ni masa kolej dan berulang kali Kisah ganti tikar Siapa yang belum baca sila la baca Memang best dan terkesan kat hati


  5. Ain Ain says:

    Jendela Hati PDF/EPUB × Ï PDF/EPUB 3monthpaydayloansnow.co jendela free, hati ebok, Jendela Hati PDFEPUBTajuk buku Jendela HatiPenulis Aisya SofeaKeluaran Alaf 21Halaman 334 msUlasan Ain Sabrina Jendela Hati membawa kisah kisah hati Farah Siapa sangka dia akan ‘terjatuh’ cinta dengan abang iparnya sendiri Peninggalan kembarnya Sarah agak mengejut Sebelum peninggalannya Sarah sempat mengirimkan surat seakan wasiat berharap Farah akan menjaga suaminya Lukman Hafizi dan juga anaknya Zahin dia seakan mengetahui dia akan pergi duluPertemuan pertama Lukman dan Farah terjadi tidak terduga Tiada orang ketiga yang bertindak untuk mengenalkan mereka berdua Yang paling terkesan dengan pertemuan itu semestinya Lukman Mana taknya wajah Farah memang seiras dengan muka arwah isterinya di saat dia masih belum mampu melupakan kekasih hatinya itu Dari serabut dan hanya


  6. Yulia Yulia says:

    Jendela Hati PDF/EPUB × Ï PDF/EPUB 3monthpaydayloansnow.co jendela free, hati ebok, Jendela Hati PDFEPUBSinopsis JENDELA HATIHarga kesetiaan seorang lelaki bernama suami begitu mahal nilainya pada insan bernama Lukman Hafizi ini Setelah pemergian isteri tercintanya Sarah hari hari yang dilaluinya tidak lagi seindah semalam Dia terus hanyut dalam lamunan khayalannyaKepulangan Farah kembar seiras arwah isterinya tidak mampu menggugah selaut kenangan bersama arwah isterinya Farah pula tersepit dengan wasiat terakhir kakaknya serta dilema perasaannya sendiri Dia pasrah akhirnyaBenarkah 'ganti tikar' yang berlandaskan 'keterpaksaan' bagaikan embun di hujung rumput memakan diri sendiri akhirnya Apakah ini harga yang perlu dibayar untuk sebuah pengorbanan? Hayatilah falsafah yang tersirat di sebalik mesej yang tersurat iniHarga RM 1400Halaman 344ISBN 983 124 034 0Komen SayaAduh syok nya cerita ni baca macam terawang2 sedih pun ada abila Farah terpaksa melarikan diri ke UK utk sambun


  7. MamaErra MamaErra says:

    Jendela Hati PDF/EPUB × Ï PDF/EPUB 3monthpaydayloansnow.co jendela free, hati ebok, Jendela Hati PDFEPUBFarah Wahida LukmanBetapa sukarnya untuk Farah Wahida meraih kasih Lukman kerana dalamnya kasih Lukman kepada arwah Sarah Wahida kembar Farah Bukannya kerana simpati yang membuatkan Farah jatuh hati kepada abang iparnya itu namun perasaan itu lahir dari hati yang tulus dan ikhlas sejak pertama kali dia melihat wajah Lukman Kadangkala kebahagiaan itu tercipta dari sebuah kedukaan yang sedang k


  8. Eimad Eimad says:

    Jendela Hati PDF/EPUB × Ï PDF/EPUB 3monthpaydayloansnow.co jendela free, hati ebok, Jendela Hati PDFEPUBpenggunaan bahasa tidak semenarik karya ahadiat akashahjalan cerita sudah menariktetapi tidak dikembangkan dengan elokjuga watak sampingan statikkeseluruhanmungkin hanya peminat penulis ini yang patut beli


  9. SinudaMN SinudaMN says:

    Jendela Hati PDF/EPUB × Ï PDF/EPUB 3monthpaydayloansnow.co jendela free, hati ebok, Jendela Hati PDFEPUBKali kedua membaca sebenarnya kali pertama waktu di sekolah dahulu Sejujurnya saya tidak boleh mengandaikan perasaan Farah yang menikah dengan bekas abang iparnya menggantikan tempat kembar seirasnya Saya cuma boleh bayangkan konflik dalam jiwa dia dan Lukman sendiri


  10. Jamilah L Jamilah L says:

    Jendela Hati PDF/EPUB × Ï PDF/EPUB 3monthpaydayloansnow.co jendela free, hati ebok, Jendela Hati PDFEPUBmenghiburkan


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *